Van egy
hasznos tipped?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Keret Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Megfelelő helyezkedés

A legfontosabb szempont, amit a garázskapu kiválasztásánál figyelembe kell vennünk, hogy pontosan mennyi hely áll rendelkezésünkre. A szakemberek ez alapján már meg tudják határozni, hogy szabványméretre lesz-e szükség, vagy egyedi kaput kell gyártani.

Nincs kapuskérdés

Manapság már szinte alapelvárás, hogy az ajtó kapunyitó motorral is fel legyen szerelve.  A legtöbb modell érzékeli, ha be akarunk állni az autóval és automatikusan kinyitja az elektromos kaput. Áramszünet esetén sem rekedünk házon kívül, hiszen ezek a garázskapuk kulccsal, manuálisan is nyithatók.

Tolódás

Ami a garázskapu típusát illeti, a lehetőségek tárháza rendkívül széles. Az egyszerű tolókapu mellett választhatunk szekcionált és billenő modelleket is. Utóbbiakról nem árt tudni, hogy íves kapunyílásba nem szerelhetők be, ilyen esetben más megoldást kell választanunk.

Garázskapu - a legjobb védelem

A korszerű garázskapuk - a kialakítástól függetlenül - tökéletes védelmet biztosítanak betörés ellen. A billenő és szekcionált típusokat szinte lehetetlen önerőből feltolni, a távirányító rendszerek pedig egyedi kódolással kerülnek forgalomba, mely nem másolható. Egyes garázskapuk ujjbecsípődés elleni védelmet is nyújtanak, azaz nemcsak autónk és a garázsban tartott értékeink vannak biztonságban, hanem a testi épségünk is!

Weboldal címe: www.jokaikaputechnikakft.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.

A praktikus fogantyúk

A praktikus fogantyúk

Folyton bíbelődik a rossz kilinccsel? Megunta már, hogy rendszeresen javíttatnia kell emiatt ajtaját? Beltéri használatra válasszon a könnyen kezelhető fogantyúk garmadájából; nem fogja megbánni!