Van egy
hasznos tipped?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Keret Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Megfelelő helyezkedés

A legfontosabb szempont, amit a garázskapu kiválasztásánál figyelembe kell vennünk, hogy pontosan mennyi hely áll rendelkezésünkre. A szakemberek ez alapján már meg tudják határozni, hogy szabványméretre lesz-e szükség, vagy egyedi kaput kell gyártani.

Nincs kapuskérdés

Manapság már szinte alapelvárás, hogy az ajtó kapunyitó motorral is fel legyen szerelve.  A legtöbb modell érzékeli, ha be akarunk állni az autóval és automatikusan kinyitja az elektromos kaput. Áramszünet esetén sem rekedünk házon kívül, hiszen ezek a garázskapuk kulccsal, manuálisan is nyithatók.

Tolódás

Ami a garázskapu típusát illeti, a lehetőségek tárháza rendkívül széles. Az egyszerű tolókapu mellett választhatunk szekcionált és billenő modelleket is. Utóbbiakról nem árt tudni, hogy íves kapunyílásba nem szerelhetők be, ilyen esetben más megoldást kell választanunk.

Garázskapu - a legjobb védelem

A korszerű garázskapuk - a kialakítástól függetlenül - tökéletes védelmet biztosítanak betörés ellen. A billenő és szekcionált típusokat szinte lehetetlen önerőből feltolni, a távirányító rendszerek pedig egyedi kódolással kerülnek forgalomba, mely nem másolható. Egyes garázskapuk ujjbecsípődés elleni védelmet is nyújtanak, azaz nemcsak autónk és a garázsban tartott értékeink vannak biztonságban, hanem a testi épségünk is!

Weboldal címe: www.jokaikaputechnikakft.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.