Van egy
hasznos tipped?

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

Keret Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Sokak számára egyre fontosabb, hogy a lehető legkisebb kárt tegyék a környezetben, és számos olyan döntést hoznak az életmódjukkal kapcsolatban, amivel valóban kiveszik a részüket egy szebb, tisztább jövő megteremtésében. A zöld út tudatos választása mindenki előtt nyitva áll a lehetőségeihez képest. Van, aki kis lépéseket tud tenni, például komposztál vagy csomagolásmentes boltban vásárol, másoknak az is belefér, hogy korszerűbbre cseréljék otthonuk fűtési rendszerét – de minden ilyen, kisebb és nagyobb lépés ugyanolyan fontos. Ha azok közé a szerencsések közé tartozunk, akiknek lehetősége van nagyobb költségű beruházásokra, bátran vágjunk bele, mert ezzel csak nyerhetünk: nyernek a gyerekeink, akik a környezetünket öröklik, és nyerünk mi is, mert ezek a rendszerek mindig visszahozzák az árukat.

A napelem rendszer és a Nobo fűtőpanel összekötéséből egy roppant korszerű fűtési rendszer alakítható ki, amely tökéletesen ellátja feladatát az év bármelyik szakaszában. A napelem a legnépszerűbb környezetbarát energiaforrások, amit megújuló energia táplál, a norvég Nob panel pedig a fűtőpanelek magas minőségű kategóriája, mégis széles réteg számára elérhető.

Amennyiben nincs lehetőség megújuló rendszerre váltani, egy kazáncsere is elegendő lehet ahhoz, hogy energiatakarékosan tartsuk melegen az otthonunk. A cirkófűtés nem véletlenül az egyik legnépszerűbb fűtési mód napjainkban, hiszen nagy hatásfok mellett is energiatakarékos és költséghatékony, ráadásul kimondottan biztonságos is.

Weboldal címe: https://www.energoptimo.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Lakásfelújítás mesterfokon, figyelve a részletekre

Ha teljeskörű lakásfelújításba vágja fejszéjét különösen fontos, hogy megbízható, munkájukra igényes szakembereket találjon. Lehetőleg olyanokat, akik nem n+1 embernek szervezik ki a részfeladatokat.

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.