Van egy
hasznos tipped?

Ezért nem érdemes az olcsóbb mosdó mellett dönteni…

Hosszú idő után, múlt év elején végre bele tudtunk vágni a férjemmel az építkezésbe, annak pedig külön örültünk, hogy a gyerekek az emeleten külön lakrészt vehettek birtokba, saját fürdőszobával. Most megosztjuk veletek néhány tapasztalatunkat, mire érdemes figyelni a mosdó kiválasztásánál…

Keret Ezért nem érdemes az olcsóbb mosdó mellett dönteni…

A földszinti „nagy”fürdőbe a mostanában divatos pultra szerelhető mosdót álmodtunk meg. Hosszadalmas utánajárás, kérdezősködés után ismerősöm ajánlotta a Marmy mosdó szalont, ahol öntött márvány szaniterből bőséges választék állt rendelkezésre. Ráadásul nem a barkácsüzletek kiszámítható formavilágát nyújtották, hanem sikerült a legújabb trendeket Magyarországra hozniuk – már amennyire én járatos vagyok a témában.

Tartós, masszív mosdó vásárlása okos befektetésnek tűnt

Úgy voltunk vele, hogy az ilyen mosdót – ha jól választunk – csupán egyszer kell megvásárolni, és hosszú ideig még a vendégek is csodájára járnak majd. Nem is hibádzott sehol a gondolatmenet, a mosdó erős igénybevétel (szerencsére mióta beköltöztünk, rengeteg ismerős, barát, családtag járt az új lakásban) és gyakori tisztítás mellett is hozza a formáját. Pont, mint az első napon!

Az olcsó mosdó nem bírta az intenzív igénybevételt…

Az emeleti gyerekfürdőbe azonban, bevallom, a több milliós kiadások után sajnáltunk komolyabb mosdót választani – mondván, a gyerekek szinte mindig a földszinti fürdőt használják napközben is, maximum esténként veszik igénybe sajátjukat. Nos, az olcsóbb akril mosdó már egy év után helyenként elszíneződött, és nem mondható karcolásmentesnek sem. Erre mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve…?

Most megyünk a Marmy-ba, hogy a gyerekfürdőbe is időt álló darab kerüljön….

Félretett pénzünkből úgy döntöttünk, a gyerekeknek is jár egy szép, tartós mosdó. Egy kisebb, öntött márvány mosdót szeretnénk beszereltetni, ami a fogmosást és a kézmosást is kellemes hangulatúvá teszi, és a kisiskolásainkat legalább még egyetemista korukig biztosan kiszolgálja.

Weboldal címe: www.marmy.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.