Van egy
hasznos tipped?

Ezért nem érdemes az olcsóbb mosdó mellett dönteni…

Hosszú idő után, múlt év elején végre bele tudtunk vágni a férjemmel az építkezésbe, annak pedig külön örültünk, hogy a gyerekek az emeleten külön lakrészt vehettek birtokba, saját fürdőszobával. Most megosztjuk veletek néhány tapasztalatunkat, mire érdemes figyelni a mosdó kiválasztásánál…

Keret Ezért nem érdemes az olcsóbb mosdó mellett dönteni…

A földszinti „nagy”fürdőbe a mostanában divatos pultra szerelhető mosdót álmodtunk meg. Hosszadalmas utánajárás, kérdezősködés után ismerősöm ajánlotta a Marmy mosdó szalont, ahol öntött márvány szaniterből bőséges választék állt rendelkezésre. Ráadásul nem a barkácsüzletek kiszámítható formavilágát nyújtották, hanem sikerült a legújabb trendeket Magyarországra hozniuk – már amennyire én járatos vagyok a témában.

Tartós, masszív mosdó vásárlása okos befektetésnek tűnt

Úgy voltunk vele, hogy az ilyen mosdót – ha jól választunk – csupán egyszer kell megvásárolni, és hosszú ideig még a vendégek is csodájára járnak majd. Nem is hibádzott sehol a gondolatmenet, a mosdó erős igénybevétel (szerencsére mióta beköltöztünk, rengeteg ismerős, barát, családtag járt az új lakásban) és gyakori tisztítás mellett is hozza a formáját. Pont, mint az első napon!

Az olcsó mosdó nem bírta az intenzív igénybevételt…

Az emeleti gyerekfürdőbe azonban, bevallom, a több milliós kiadások után sajnáltunk komolyabb mosdót választani – mondván, a gyerekek szinte mindig a földszinti fürdőt használják napközben is, maximum esténként veszik igénybe sajátjukat. Nos, az olcsóbb akril mosdó már egy év után helyenként elszíneződött, és nem mondható karcolásmentesnek sem. Erre mondják, hogy olcsó húsnak híg a leve…?

Most megyünk a Marmy-ba, hogy a gyerekfürdőbe is időt álló darab kerüljön….

Félretett pénzünkből úgy döntöttünk, a gyerekeknek is jár egy szép, tartós mosdó. Egy kisebb, öntött márvány mosdót szeretnénk beszereltetni, ami a fogmosást és a kézmosást is kellemes hangulatúvá teszi, és a kisiskolásainkat legalább még egyetemista korukig biztosan kiszolgálja.

Weboldal címe: www.marmy.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.