Van egy
hasznos tipped?

Biztonsági ajtók, tűzgátló ajtók bemutatása

A biztonsági ajtók és a tűzgátló ajtók sok bűnesettől és szerencsétlen balesettől, káresettől megóvják a tulajdonosokat. A jó minőségű, több ponton záródó biztonsági ajtókkal nem foghat mellé.

Keret Biztonsági ajtók, tűzgátló ajtók bemutatása


Nemrég jött ki Budapest biztonsági térképe, ahol kerületre lebontva szemléltették, hogy milyen a bűnözés mértéke az adott környéken, és hogy az ott történt erőszakos bűncselekmények pontosan milyen kategóriába esnek. Nagyon érdekesek az eredmények, annál is inkább, mert az adott kerületben jellemző négyzetméterárakat is tartalmazz az összeállítás, így az derült ki, hogy vannak ún. felkapott környékek magas bűnözési rátával, olcsó környékek sok bűnesettel, de meglepően olcsó és biztonságos kerületeket is találunk, ilyen pl. Csepel, ahol a baráti négyzetméterárak mellett a bűnözés is minimális.
A bűnözés mértéke sokféle változótól függ, sokat segít például az autólopások, betörések, lopás megelőzésében a biztonsági kamerák rendszere vagy a rendszeres rendőri jelenlét. De maguk a lakás- és üzlettulajdonosok is tehetnek valamit saját biztonságuk érdekében: mindenképpen érdemes folyamatosan zárni a kaput, a bejárati ajtót, vagy biztonsági ajtót felszereltetni a lakásra, hogy megálljt parancsoljon a betörőknek. A biztonsági ajtók sokfélék lehetnek, de nem a külcsín a fontos, hanem a záródási helyek száma, mely akár 10-20 ponton is rögzítést biztosíthat. Irodák, raktárak, üzlethelyiségek esetében lehetnek olyan helyiségek, melyeknél nem csupán biztonsági ajtók, de tűzgátló ajtók is szükségesek, hogy a tulajdonos az aktuális tűzbiztonsági szabályoknak eleget tegyen. Ráadásul a jobb cégeknél a tűzgátló ajtók már nagyon esztétikusak, nem olyan nyers kidolgozásúak, van, ahol egyenesen a bejárati ajtókkal megegyező stílusú termékeket is árulnak!

Weboldal címe: gavron.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.