Van egy
hasznos tipped?

Bejárati ajtók dzsungelében

Mindenki igyekszik otthonát, értékeit óvni - ezt segítik a különböző típusú bejárati ajtók, amelyek között az acélvázas biztonsági ajtók a legerősebb, legjobb áttörésvédelemmel rendelkező ajtók.

Keret Bejárati ajtók dzsungelében

A kínálat hatalmas; a formák, méretek, anyagok, dekorációs elemek, több pontos záródás, zártípusok között az átlagos vásárló szinte elvész, és minél több ajtó gyártó cég ajánlatát nézi át, annál inkább elbizonytalanodik, hogy most melyiket is válassza a sok közül.

 A külső megjelenésnek illeszkednie kell a lakás vagy ház stílusához – pl. egy piros, faborítású, lakkozott bejárati ajtó elég furán nézne ki egy kék házon... De nyilván a védelem, a megbízhatóság a legfontosabb tényező, ennek érdekében pedig a bejárati ajtók közül érdemes MABISZ tanúsítással rendelkező biztonsági ajtó típust választani, amelyből kiderül, hogy milyen áttörésvédelmet nyújt a nyílászáró.

Természetesen a szakszerű beépítés a kulcsa mindennek, hiszen hiába masszívak és szuperek a bejárati ajtók önmagukban, ha a beépítés gyenge és az egész ajtót könnyű kiütni a helyéről tokostul. A több ponton záródó ajtókat pedig egy laikus nem is tudná rendesen beépíteni, pláne ha elektromos zárral van kombinálva a rendszer.

Weboldal címe: www.ajto-betoresvedelem.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.