Van egy
hasznos tipped?

Az exkluzív zuhanyfalak

Zuhanyfal – ha ökonomikus megoldásokat keres. Ez garantáltan elűzi majd a zsúfoltságot, amellett nem ront fürdőszobájának esztétikáján. Válogasson a színezett, homokfújt és víztiszta típusok között.

Keret Az exkluzív zuhanyfalak

A zuhanykabinokkal ellentétben…

A zuhanyfalak kivitelezésükben és működésükben is kiválóbbnak bizonyulnak, mint a kabinok.

Elhelyezésük leginkább akkor javasolt, ha a fürdőszobában túl kevés a tér (közlekedő).

A tartós, edzett üvegből készült zuhanyfalak áttetszősége magas, így a helységet tágasabbnak mutatják. Vonalaik, íveik kidolgozása légiességet sugároz, egyszerű kezelhetőségüknek köszönhetően pedig már sokak kedvencévé váltak.

Hova szerelhetők fel?

Zuhanyfal típusok

Kérhetőek kerettel, vagy keret nélkül, igény szerint. Az egyedileg tervezett zuhanyfalakat minden esetben úgy gyártják, hogy a későbbiekben bővíthetőek és variálhatóak legyenek más falakkal is. Mivel nem tartalmaznak mobilis elemeket, így ezek meghibásodásával nem kell számolni. Arra viszont érdemes gondolni, hogy a fal nyitott oldalán/oldalain előfordulhat minimális víz melléfolyás. Ez kezelhető különböző, kifejezetten erre a célra előállított műanyag vízelfogóval.  A falakra is célszerű vízlepergető réteget kérni, ami meggátolja a vízkő tapadását, nem mellesleg a tisztán tartás folyamatában is segítségünkre lehet.

Weboldal címe: www.varioglass.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.