Van egy
hasznos tipped?

Az exkluzív zuhanyfalak

Zuhanyfal – ha ökonomikus megoldásokat keres. Ez garantáltan elűzi majd a zsúfoltságot, amellett nem ront fürdőszobájának esztétikáján. Válogasson a színezett, homokfújt és víztiszta típusok között.

Keret Az exkluzív zuhanyfalak

A zuhanykabinokkal ellentétben…

A zuhanyfalak kivitelezésükben és működésükben is kiválóbbnak bizonyulnak, mint a kabinok.

Elhelyezésük leginkább akkor javasolt, ha a fürdőszobában túl kevés a tér (közlekedő).

A tartós, edzett üvegből készült zuhanyfalak áttetszősége magas, így a helységet tágasabbnak mutatják. Vonalaik, íveik kidolgozása légiességet sugároz, egyszerű kezelhetőségüknek köszönhetően pedig már sokak kedvencévé váltak.

Hova szerelhetők fel?

Zuhanyfal típusok

Kérhetőek kerettel, vagy keret nélkül, igény szerint. Az egyedileg tervezett zuhanyfalakat minden esetben úgy gyártják, hogy a későbbiekben bővíthetőek és variálhatóak legyenek más falakkal is. Mivel nem tartalmaznak mobilis elemeket, így ezek meghibásodásával nem kell számolni. Arra viszont érdemes gondolni, hogy a fal nyitott oldalán/oldalain előfordulhat minimális víz melléfolyás. Ez kezelhető különböző, kifejezetten erre a célra előállított műanyag vízelfogóval.  A falakra is célszerű vízlepergető réteget kérni, ami meggátolja a vízkő tapadását, nem mellesleg a tisztán tartás folyamatában is segítségünkre lehet.

Weboldal címe: www.varioglass.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

A motoros redőny előnyeiről

A motoros redőny előnyeiről

Ha megkérdeznénk az embereket, hogy szerintük mik a motoros redőny előnyei a hagyományos modellel szemben, valószínűleg a kényelmes használatot és kezelhetőséget említenék elsőként a legtöbben. Való igaz, hogy sokkal könnyebb megnyomni egy gombot, mint gurtnival felhúzni és leengedni az árnyékolót, de a redőnymotorok adott esetben sokkal többet is nyújthatnak a puszta komfortnál.

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

Garázskapu - mekkorát, milyet, hogyan?

A kertes ház nemcsak a lakóknak jelent extra kényelmet, hanem a család négykerekűjének is. A garázsban tartott autó kevésbé amortizálódik, nem veszít olyan gyorsan az értékéből, és pöccre indul a legnagyobb téli hidegben is. Ehhez azonban elengedhetetlen egy jó minőségű garázskapu is, mely egyszerre esztétikus és praktikus, miközben a ház és a kocsi biztonságát is szavatolja.

Lobogjon a tűz!

Lobogjon a tűz!

Amennyiben otthonunk adottságai megengedik, mindenképp érdemes eljátszani a kandalló építés gondolatával. Napjainkban már nem pusztán esztétikai értékkel bír ez a fűtőberendezés, sőt: adott körülmények között akár egy kandalló is kimondottan gazdaságos megoldást jelenthet egy konvektorral szemben.

Megmentettük a falu templomát!

Megmentettük a falu templomát!

Aprócska dunántúli szülőfalumban 2012-ben választottak polgármesterré. Nem akartam én politikus lenni, csak valahogy így alakult… de hagyjuk is, ez egy másik történet. Szegény kis település a miénk, mit szépítsem. Munka nem nagyon akad, van viszont kocsma, posta, iskola és egy templom. Utóbbi a falu dísze - vagyis volt valaha, mert 5 éve még az összedőlés határán egyensúlyozott.

A jó porszívó(k) ismérvei

A jó porszívó(k) ismérvei

A boltok polcain hemzsegnek a száraz nedves porszívó(k). Léteznek pénztárcakímélő, de méregdrága darabok is több színben, méretben. Hogy mire érdemes odafigyelnie a kiválasztás során, most elmondjuk.