Van egy
hasznos tipped?

A praktikus fogantyúk

Folyton bíbelődik a rossz kilinccsel? Megunta már, hogy rendszeresen javíttatnia kell emiatt ajtaját? Beltéri használatra válasszon a könnyen kezelhető fogantyúk garmadájából; nem fogja megbánni!

Keret A praktikus fogantyúk

A jól bevált kilincseket természetesen nem szeretnénk ezúton leminősíteni. Tökéletes célt szolgálnak bejárati ajtók, kültéri kapuk esetében. Ezeken a helyeken kiemelten fontos a biztonság és zárhatóság is, így megfelelő választás lehet.

A beltéri közlekedés szempontjait figyelembe véve azonban már más a helyzet. Lakások, családi házak jól átjárhatóságának érdekében javasoljuk a fogantyúk használatát. Ha ilyeneket szereltet fel otthonában, biztosan nem fogja megbánni!

Miért érdemes a fogantyúk mellett döntenie?

Fogantyú típusok

Az ajtó fogantyúkról mindemellett még tudni érdemes, hogy időtállóak, és számos kiegészítőt beszerezhet hozzájuk, amik elősegítik a felszerelés folyamatát. Mielőtt azonban belemerülne a fogantyúk világába, mindenképpen vegye számításba, hogy milyen típusúra van szüksége (fém, fa, stb.), mekkora méretben vásárolná meg, és milyen tartozékok kaphatóak hozzá. Fontos leszögezni, hogy a rögzítő egységeket és csavarokat is csak bizonyos típusú fogantyúkhoz gyártják. Tehát például: biztosan nem tudja majd felszerelni egy kétoldalas rögzítővel az egyoldalas fogantyút. Érdemes részletesen utána járnia, hogy mit, mivel és hogyan?  

Tekintse meg óriási kínálatunkat, és válassza ki az Önnek megfelelő fogantyút!


Weboldal címe: webkilincs.hu/

SZÓLJ HOZZÁ EHHEZ A TIPPHEZ!

TOVÁBBI ÉPÍTKEZÉS TIPPEK

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

Fűtéskorszerűsítéssel a környezet védelméért

A kéz a kézben járó környezetvédelem és energiatakarékosság ma már tendenciának számít. Jó példa erre, hogy egyre többen választják a megújuló energiaforrással összekapcsolt Nobo fűtőpanelt

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A regeneráló alvás mindenkinek jár

A jó alvást illetően az időtartam mellett a fekhely minősége is számít. Legyen az egy komfortos ágy a család kétlábú tagjainak, vagy egy kényelmes kutyafekhely a blökinek, ezen nem érdemes spórolni.

Őszi teendők a kertben

Őszi teendők a kertben

A meseszép színekkel megörvendeztető ősz nemcsak a gyönyörű látvánnyal, hanem némi kerti munkával is ellát minket – ezeket mutatjuk be a zöldhulladék elszállítástól a talajjavításig.

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Hangulatos fényözön: kerti lámpákkal az élet

Ha gondolunk a világításra, a kültéri lámpák fényében sötétedés után is csodálhatjuk a sövénykerítést, a zöld növényszigeteket, és minőségi időt tölthetünk a szabadban.

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege kényelmet és nyugalmat ad

Az otthon melege mindenkinek mást és mást jelent. Kandalló építéssel például egyszerre vihet meghittséget, hangulatos látványt és megfelelő fűtést a négy fal közé.